Din personliga guide Michael Dinuri

Skapa ett blomstrande och lönsamt företag på kort tid!
Energetic Business Analysis

Är du redo att öka överflödet i ditt företag, dels ekonomiskt och dels företagsmässigt? 

Jag guidar dig som entreprenör till att bygga lönsamma blomstrande företag, så att du lätt kan uppnå önskat ekonomiskt resultat på kort tid. 

Du kanske ställt dig frågan varför du inte får önskat resultat i ditt företag eller kanske känner du stagnation och vet inte hur du ska få ditt företag att blomstra.

Eller kanske vill du starta ett företag, men vet inte hur du ska få framgång. Oavsett vilken fråga som gäller, så kan jag guida dig till lösningar.

Allting består av energi. Även företag har en egen energistruktur, som jag läser av i Akashakrönikan. Det är en energimässig “databas”, där allting finns lagrat.  Jag gör en grundlig och detaljerad energianalys av hela ditt företag, där jag kan upptäcka eventuella blockeringar, som stoppat upp flödet. Jag analyserar också hur mycket företagets energifrekvens är i resonans med din egen unika frekvens. Områden som då analyseras är ditt ekonomiska mål, dina tjänster och produkter, din marknadsföring och försäljning, ditt affärssystem, din ägarstruktur samt din personal och dina samarbetspartners.

Du kommer garanterat att få resultat och uppnå dina mål, när du gör de skräddarsydda justeringar, som jag guidar dig till. När du är i linje med ditt flöde och har en tydlig kompass, kan inget hindra dig från att bli en framgångsrik entreprenör, som ständigt skapar överflöd.

Boka gärna ett gratis samtal med mig, för att ta reda på var du befinner dig och vad du behöver. Jag skräddarsyr alltid mina tjänster efter dina behov och önskemål

Om du kämpat länge, tappat gnistan och inte känner passion för ditt företag, rekommenderar jag att du bokar coachingsession/er med mig. Detsamma gäller om du drömmer om att starta företag, men inte riktigt vet hur och till vad. Då kan jag coacha dig till lösningar.

Fördelarna med Energetic Business Analysis

Du får reda på:

Vilka marknadsföringsstrategier, säljprocesser och företagssystem, som skapar det största ekonomiska överflödet i ditt företag.

Vilka blockeringar och hinder som finns i företaget, som hindrar att du får nya och trogna kunder/klienter.

Vad som behöver förändras inom olika områden som tjänster, produkter, marknadsföring och försäljning, för att skapa största möjliga ekonomiska överflöd i ditt företag.

Vilken potential en ny affärsidé, ny strategi eller nytt projekt har, innan du lanserar den. På det sättet sparar du mycket tid, pengar och stress.

Vilka du ska samarbeta med eller anställa i ditt företag samt hur du kan stimulera redan anställda.

Om ett visst företag är bra att investera i, eller inte.

Och så mycket mer!

Boka ett gratis samtal

Kontakta mig för ett gratis samtal på 30 minuter, för att få en skräddarsydd lösning, efter dina behov och dina önskemål.

Energetic Business Analysis – Djupgående energianalys av företag

Skapa ett blomstrande och lönsamt företag på kort tid!

Jag gör en grundlig och detaljerad energianalys av hela ditt företag, för att upptäcka eventuella blockeringar som hindrar framgång. Energianalysen omfattar följande områden: ekonomiska mål, tjänster alternativt produkter, marknadsföring, försäljning, affärssystem, ägarstruktur, personal och samarbetspartners

I priset ingår mitt förarbete och energianalysen, som omfattar tre mobilsamtal om 45 – 60 minuter var, ett uppföljningssamtal på 30 min samt en skräddarsydd handlingsplan.

4 000 kr

Exklusive moms
Läs mer

För att få ut mesta möjliga förståelse av ditt företags energianalys, rekommenderar jag en själsläsning – Soul Realignment. Då får du reda på dina själsgåvor, dina styrkor och svagheter samt ditt livs syfte och dina karmamönster och själsblockeringar. Med denna vetskap ökar möjligheten att du uppnår dina mål snabbare, både privata och företagsmässiga, och kan leva ditt liv fullt ut.

Jag kan också rekommendera Manifesting Blueprint, som är “nyckeln” till din skapelseprocess. Med den “nyckeln” kan du lättare skapa det du önskar.

Läs mer nedan om ett skräddarsydd Business coaching paket och kontakta mig gärna för att boka ett gratis samtal om du vill veta mer.

Business coaching paket

Är du redo att ta kvantsprång både personligt och som entreprenör?

Om du vill göra en djupdykning och låsa upp ditt framgångsflöde samt ha en personlig mentor, guide som leder dig hela vägen till dina mål. Du kommer att få skräddarsydda coaching sessioner, guidning, själsläsningar och Energetic Business Analysis som tar dig steg för steg till att förverkliga dina mål.

Begär offert

Läs mer

Under en period på sex månader, anpassad efter dina behov och önskemål, blir jag din guide.  Jag vägleder dig till att låsa upp dina blockeringar och hitta dina magiska nycklar och visar vilka steg du ska ta, för att skapa ditt flöde. Jag visar också vilken riktning du ska gå, för att nå dina mål på ett effektivare sätt. Dessutom visar jag hur du ska få igång din kreativa kraft, som leder till både personlig och professionell framgång, så att du kan manifestera dina mål på ett snabbare sätt.

Börja med att boka ett gratis samtal med mig för att diskutera och ta fram ett paket som är anpassad efter dina behov och önskemål.

Manifesting Blueprint

Din magiska nyckel till din skapelseprocess

Vill du skapa något nytt eller manifestera en förändring i ditt liv men vet inte hur du ska lyckas?

I den här spännande läsningen får du förståelse för din egna unika och perfekta design för att skapa det du önskar. I läsningen får du reda på din Manifesting Blueprint som är din personliga kompass som guidar dig att vara i linje med din unika manifesteringsprocess. Detta leder till att du låser upp din medvetenhet till din egna perfekta kreativa skapelseprocess och blir en medveten skapare till det du önskar.

2 000 kr

Exklusive moms
Läs mer

Du kommer att lära dig och förstå på djupet tre viktiga delar för att skapa tydliga resultat:

Genom din personliga Manifesting Blueprint får du reda på din själs korrekta recept till din unika skapelseprocess i sju olika komparativer.

Du får du veta var du befinner dig och hur du kan komma i balans och hur du kan vara i linje med din själs skapelseprocess i sju olika komparativer.

Du får din skräddarsydda handlingsplan om hur du effektivt implementerar och manifesterar önskade resultat enkelt och snabbt.

För att boka en läsning så mejlar du ditt fullständiga namn och födelse namn, födelsedag, månad,

år och var du är född (stad och land) till:

Du kommer att få inbetalnings information med vändande mail. I samband med att inbetalning är gjord bokar vi in tid för Själsläsning – Manifesting Blueprint.

I priset ingår mitt förarbete på tre timmar, telefonsession samt inspelning av sessionen.

Energirensning Företag – Space Clearing

Rensa och balansera energier från din företagslokal, kontor eller butik.

Du kanske känner att du sitter fast, men vet inte riktigt vad det är. Som ovan i bostads energirensning får du reda på vad som påverkar dig. Efter en rensning och balansering kommer du att märka en positiv förändring, som kan leda till mer flöde i ditt företag.

1 600 kr

Exklusive moms
Läs mer

För att boka en läsning, mejla fullständigt företagsnamn, organisations nr, registeringsdatum, adress, byggnads/hurs nr tillsammans  med ditt fullständiga namn även födelsenamn, födelsedag, månad, år och var du är född (stad och land) . Faktura skickas per epost.

Själsläsning – Soul Realignment – Grundläggande läsning

Ta reda på vilka dina själsgåvor är, samt ditt syfte, dina styrkor och färdigheter. Samtidigt kan du rensa blockeringar och karmamönster, så du kan leva mer i flödet och uppnå dina mål och leva livet fullt ut.

I Själsläsning ingår en själsprofilsläsning som bland annat berättar om vem är du på själsnivå, om dina gåvor och ditt ursprung. Du kommer även att få reda på hur och när blockeringar skapades och jag kommer att guida dig till hur du praktiskt kan göra för att lösa upp dem. Jag kommer även att göra full energirensning och återställning av din själsstruktur. Detta kommer att få dig i linje med din själsstruktur och du kommer att bli den kraftfulla manifesteraren som du föddes till att vara. Det kommer att ge dig mer livskraft och skapa de resultat du vill ha.

2 900 kr

Exklusive moms
Läs mer

Själsläsning 1,5-2 tim, kr, I priset ingår mitt förarbete på ca 4-5 tim, din Själsläsning per telefon 1.5-2 tim, full energi rensning och återställning av din själs struktur, hemläxa, inspelning av samtalet och en uppföljningssamtal 20 min tre veckor senare. Rekommenderar varmt en bostads rensning i samband med din Själsläsning. Just nu har jag ett specialerbjudande  800 Kr. istället för ord. Pris 1 200 Kr om du bokar samtidigt.

För att boka en läsning så mejlar du ditt fullständiga namn och födelse namn, födelsedag, månad,

år och var du är född (stad och land) till:

Du kommer att få inbetalnings information med vändande mail. I samband med att inbetalning är gjord bokar vi in tid för Själsläsning – Soul Realigment.

Betalning

Det är först när du har betalat din tjänst som din bokning är bekräftad. Betalning sker genom insättning på bankgiro eller mot faktura. Kontakta mig för eventuell avbetalning. Ingen återbetalning kommer att ske när tjänsten är betald, eftersom jag påbörjat mitt förarbete.

 Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din läsning innan du har betalat din tjänst, men när betalningen har kommit in sätter jag igång med mitt förarbete, därefter sker ingen återbetalning. Behöver du boka om din tid, kontakta mig snarast. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.

Klientberättelser

Vad är själsläsningar för mig?

För mig är Soul Realignments läsningar ett fantastiskt redskap som jag använder för att guida andra till att finna sina egna inneboende resurser, vilka de är på själsnivå samt rensa blockeringar och hitta sin inre kompass. Det innebär att de kan ta sig från det tillstånd de är i nu till det tillstånd de vill vara i, för att kunna leva ett så berikande och lyckligt liv som möjligt.

Michel Dinuri

Varmt välkommen att kontakta mig!